Valion Eläkekassan kassankokous 10.4.2024

Valion Eläkekassan varsinainen kassankokous pidetään Helsingissä, Valio Oy:n pääkonttorin auditoriossa keskiviikkona 10. huhtikuuta 2024 kello 13.00 alkaen.

Kassankokouksessa käsitellään Eläkekassan sääntöjen ja lainsäädännön mukaan varsinaiselle kassankokoukselle kuuluvat asiat sekä ehdotus sääntöjen muuttamisesta. Sääntömuutoksen myötä Eläkekassalle tulee mahdollisuus nimittää toimitusjohtajan sijainen. Osallistumisoikeus kassankokoukseen on Eläkekassan osakkailla ja Kassassa vakuutetuilla henkilöillä. Ilmoittautumisohjeet ja kokousmateriaali on lähetetty osakkaille, joiden tehtävä on Eläkekassan sääntöjen mukaan toimittaa kutsu edelleen vakuutetuille.

Valtakirjat ja ilmoittautumislomakkeet tulee lähettää niin, että ne ovat Kassan toimistossa viimeistään maanantaina 8.4.2024 kello 16.00. Valtakirja- ja ilmoittautumislomakkeet voi lähettää joko postitse tai sähköpostin liitteenä. Hyväksymme pdf- ja kuvatiedostot. Mahdollisen itsekirjoitetun valtakirjan ja ilmoittautumislomakkeen tulee sisältää mallilomakkeissa olevat tiedot.

Tästä pääset tutustumaan vuoden 2023 vuosikatsaukseen.