Tervetuloa, tämä on Valion Eläkekassan saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkosivustoa osoitteessa www.valionelakekassa.fi. Seloste on laadittu 28.08.2020. Selostetta on päivitetty 17.1.2022 (lisätty maininta maksuttomista palvelunumeroista).

Digipalvelun saavutettavuuden tila
Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.
Verkkosivusto täyttää kaikki saavutettavuusvaatimukset.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Verkkolomakkeella

Klikkaa tästä ja täytä tarvittavat tiedot antaaksesi palautteesi. Palautteen voit antaa halutessasi myös ilman yhteystietojasi. Tällöin emme kuitenkaan voi vastata sinulle.

Sähköpostilla

Lähetä palautteesi sähköpostilla osoitteeseen valionelakekassa@valio.fi.

Puhelimella

Soita palautteesi maksuttomaan palvelunumeroomme 0800 02810 (eläkeasiat).

Postitse

Lähetä palautteesi postitse osoitteeseen Valion Eläkekassa, Tunnus 5021266, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Maksamme postimaksun puolestasi, joten kuoreen ei tarvitse laittaa postimerkkiä.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna siitä ensin palautetta meille sivuston ylläpitäjänä. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (ESAVI). Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Lisätietoa asiasta saat klikkaamalla tästä.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero 0295 016 000 (vaihde).

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi ja tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Voit asioida kanssamme myös puhelimitse tai postitse. Postimaksun maksamme puolestasi, kun käytät alla olevaa vastauslähetysosoitetta.

Yhteystietomme ovat:

Valion Eläkekassa
Tunnus 5021266
00003 VASTAUSLÄHETYS

Puhelin 010 381 171    (010-yritysnumeroon soittaminen maksaa soittajalle liittymäsopimuksen mukaisen matkapuhelinmaksun (mpm) tai paikallisverkkomaksun (pvm)).