Vuokrattavia asuntoja yrityksille ja yksityisille

Kiinteistökantamme koostuu hotelli-, liike-, toimisto-, tuotanto- sekä varastilojen lisäksi asunnoista. Omistamme pääkaupunkiseudulta yli 200 huoneistoa. Suurin osa vuokrattavista huoneistoista sijaitsee Helsingin kantakaupungin alueella.

Olemme vakavarainen ja luotettava vuokranantaja. Tilavuokrauksen lisäksi vastaamme kiinteistöihin tehtävistä muutos- ja korjaustöistä, kiinteistöjen huollosta ja kunnossapidosta.

Asunnot

Laadukkaat ja viihtyisät asuinhuoneistomme ovat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Helsingin keskustan asuinkerrostalot sijaitsevat Kruunuhaassa, Taka-Töölössä ja Pitkänsillanrannassa. Kantakaupungin ulkopuolisista kohteista suurimmat sijaitsevat Espoon Kivenlahdessa ja Vantaan Hakunilassa. Lisäksi omistamme yksittäisiä asuntoja eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Vuokraamme asunnot markkinaehtoisesti sitä mukaa kuin ne vapautuvat nykyisiltä vuokralaisilta. Emme peri välityspalkkiota. Vuokrasopimuksessa edellytämme kahden kuukauden vuokran suuruista vakuutta.

Katso vapaat vuokra-asunnot

Hyvä tietää

 • Vuokravakuus

  Vuokrasopimuksen vakuudeksi vuokralainen toimittaa kahden kuukauden vuokrasummaa vastaavan vuokravakuuden. Vuokravakuudella vuokranantaja voi kattaa vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen mm. maksamattomia vuokria sekä vuokralaisen vuokrahuoneistolle aiheuttamia vahinkoja. Vuokravakuus palautetaan vuokrasopimuksen päätyttyä, kun asunnon on todettu olevan asianmukaisessa kunnossa ja kaikki maksuvelvollisuudet on hoidettu.

 • Vuokrasopimukset

  Vuokrasopimukset ovat pääasiassa toistaiseksi voimassaolevia, jolloin sopimuksen irtisanomisaika vuokralaisen osalta on yksi kalenterikuukausi. Joissain tapauksissa vuokrasopimus voi olla myös määräaikainen, jolloin päättymispäivä on mainittu sopimuksessa. Tällaista sopimusta ei kumpikaan osapuolista voi irtisanoa kesken vuokrasopimuskauden.

 • Vuokrasopimuksen irtisanominen

  Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Esimerkiksi jos vuokralainen haluaa irtisanoa vuokrasopimuksen 12. helmikuuta, on vuokrasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä 31. maaliskuuta.

 • Asukasluvun muutokset

  Mikäli asukasluku muuttuu sopimuskauden aikana tai joku sopimuksen osapuolista haluaa irtautua sopimuksesta, ota yhteyttä henkilökuntaamme. Ilmoitus muutoksesta tulee tehdä myös talon huoltoyhtiöön.

 • Kotivakuutus

  Asukkaalla tulee olla voimassa oleva kotivakuutus koko vuokrasuhteen ajan.

 • Muuttoilmoitus

  Vuokralaisen tulee tehdä viimeistään viikon sisällä muutosta lakisääteinen muuttoilmoitus maistraattiin. Ilmoitus on hyvä tehdä samalla postiin, jotta posti tulee oikeaan osoitteeseen halutusta päivämäärästä lähtien. Muutosta tulee ilmoittaa myös huoltoyhtiöön, joka ylläpitää asukasluetteloa. Huoltoyhtiö voi avata oven vain niille asukkaille, jotka on ilmoitettu taloyhtiön asukkaiksi.